Wat kan klinktbeter voor u betekenen?

Een goede akoestiek is niet alleen wenselijk in een professionele geluidsstudio of opnameruimte. Ook in restaurants of (open)kantoren waar mensen met elkaar communiceren is een aangename ruimte-akoestiek onmisbaar. Een goed klinkende interieurakoestiek vergroot het comfort.

Het geluidsdicht maken of een juiste akoestiek realiseren in een ruimte is geen kwestie van zomaar wat isolatiemateriaal aanbrengen. Het vereist berekening en kennis, o.a. van de eisen vermeld in de wet- en regelgeving (Wet geluidhinder). Elke situatie is anders en vraagt om een aanpak op maat.

Akoestisch ontwerp

Een akoestisch ontwerp voor uw nieuw te bouwen ruimte. Inclusief het berekenen van de benodigde isolerende wand-, vloer- en plafondconstructies en de bijbehorende gedetailleerde bouwtekeningen. Eventueel met bedradingsplan en apparatuur advies.

Zelfbouw studio

Een akoestisch ontwerp voor een zelf te bouwen studio met daarbij optioneel bouwbegeleiding en aanvullende service of hulp in overleg. Ideaal voor klanten die zelf handig zijn en een (muziek)studio willen bouwen, maar niet de kennis hebben om de isolatie- en de ruimte-akoestiek van de studio te berekenen. Met dit model bespaar je op bouwkosten.

Akoestisch onderzoek

Een akoestisch onderzoek d.m.v. metingen en een probleemanalyse. Hieruit volgt een rapport met meetresultaten, problematiek en een advies ter verbetering van de akoestiek.

kalibratie en fine-tuning

Het bepalen van de optimale luisterplaats en luidsprekerlocaties voor zowel stereo als surround (meerkanaals) opstellingen. Het bepalen van de optimale plaats van een subwoofer. Het afstellen van een subwoofer, incl. time-alignment, fase, kantelfrequentie- en levelinstellingen. Het kalibreren van surround-opstellingen voor muziek-, DVD- (ITU-R 775) en filmmixage (Dolby reference level, X-Curve SMPTE 202M / ISO 2969).

 

© 2018 klinktbeter    |    Algemene voorwaarden